Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Információ

A Székely Mihály Modellező és Sportklub adószáma :

                   Gyomaendrőd

                  19057543-1-04

Bankszámla: 53200015-10003334

************************************

 

Modellező klub Biharkeresztes adószáma:

                      Biharkeresztes

                  18553503-1-09

Köszönjük azoknak akik nekünk utalták adójuk 1%-át. Ha érdemesnek találja tevékenységünket úgy a jövőben is örömmel vesszük segítségét a további fejlődésünk szempontjából.

/Köszönettel a klub vezetősége/

Új oldal "Bemutatkozik" ide bárki jelentkezhet aki ír bemutatkozást magáról és küld fotókat az éppen épülő  modelljéről. Az email címemre lehet küldeni és megnyitok számára egy oldalt.

Lehet, hogy már van aki unja a sok villanyautós videót, ha tetszik ha nem ez lesz a jövő. Jobb ha minél előbb megbarátkozunk a gondolattal, persze még gyerekcipőben jár a téma de gondoljunk csak bele a mobiltelefonok kezdetébe. A 60-as telefonnak egy aktatáska kellett mert a készülék mellett ott volt egy nagy akku. Szerintem az autó már előrébb tart, itt már csak a hatótávolság az akadály /na meg a sok forint/  ami miatt nekem valószínű nem lesz ilyen autóm.

*****************************************************************************

Ha lesz elég érdeklődő akkor őszre egy új hajó  építését mutatom be kezdők számára. Feltöltöm a versenyek régebbi képeit. Újra indítanám az energiás oldalt.

 

Valószínű nem mindenki tudja miért szűnt meg egy időre ez a honlap. Mindenféle gyógyszereket árultak a hozzászólásokban és a végén már ki sem tudtam irtani. 300 000 körüli látogatottság után sajnos mentés nélkül voltam kénytelen megszüntetni az egészet. Ez olyan gyorsan történt, hogy még értesítést sem tudtam feltenni. Egy idő után elgondolkodtam, hogy lehet valaki még mindig nézi a lapot ezért azonos néven újra indítottam. És nem is tévedtem mert 30-40 között volt a napi érdeklődők száma. Közben egy ismerősöm révén betársultam egy induló honlapba amit ezúton is köszönök. Sajnos itt is vannak problémák ezért úgy döntöttem, hogy ha lesz elég érdeklődő akkor újra élesztem ezt az oldalt. Most itt tartunk, most a kedves olvasókon múlik, hogy lesz-e annyi érdeklődő amiért ismét elkezdjem mivel egy bizonyos adatmennyiség után fizetős lesz ez a honlap. Természetesen az olvasóknak továbbra is ingyenes.

2017 augusztus 21.

Közben kiderült, hogy ugyan az a társaság bénította meg az új honlapot ami miatt a régit megszüntettem. De már az is működik.

Ötleteket javaslatokat a blaskojanos@citromail.hu címre várom.

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/vitorlas-es-jacht-is-keszult-mar-a-gyomaendrodi-modellklubban-1429560/