Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EleksMaker lézer gravírozó

Üdv mindenkinek!

Vásároltam egy a címszóban szereplő gravírozót. Voltak problémáim a beüzemeléssel kapcsolatban ezért úgy döntöttem, hogy megosztom a megoldást hát ha ezzel segítek másoknak.

 Gondolom mindenki ismeri a Kínai oldalakat, én is innen rendeltem. pontosan nem emlékszem de kb 2 hét volt a szállítás Magyarországig. Innen még 2 hét mire megkaptam. Volt nyomkövetés így tudom, hogy csak Magyarországon 26 helyen volt a csomag. Sikerült befutni a vámra is mivel terjedelmes csomagról van szó.

Itt a link a vásárlásról:

https://www.banggood.com/2500mW-A3-30x40cm-Desktop-DIY-Violet-Laser-Engraver-Picture-CNC-Printer-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

A szállításról ennyit, beszéljünk a gépről.

kep-1390.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Itt látható a gép a próbaüzem után.

Összeépítésnél ezt a videót használtam, én ezt találtam a legértelmesebbnek.

https://www.youtube.com/watch?v=ekjyq1LGh24

A gép mint a mintákon is látható inkább gravírozásra való. Vágtam ugyan 4mm vastagságú balsat de 4 menetben. Parketta alátétet 1 menetben elvágja így repülőmodell alkatrészeket lehet vele készíteni. A gépet célszerű dobozolni mert ha a lakásban használja az ember akkor a füst tetemes, ha meg műanyag a megmunkálandó az meg elviselhetetlen. Erre is találtam videót.

https://www.youtube.com/watch?v=mdwKQQGcKN0

Ha elkészültünk az összeépítéssel jöhet a beüzemelés. A fejet ki lehet próbálni a hozzá adott adapterrel.

/folyt/